Jump to content

Appleby Westward Group Limited Paris Newsletter


Guest ninaacker8

Recommended Posts

Guest ninaacker8

Utikken Ser økning I Salg Med Tillegg Av Franchise

En Cornwall butikken har lagt en t franchise til sitt detaljhandel tilbud.
Butikk Helston, drevet av Chris og Sue Sharrinton, har innført t for å utfylle sin eksisterende vellykkede mat på farten drift og tiltrekke seg en bredere kundebase.
"Vi har vært på utkikk etter en tid til noe nytt og annerledes å tilby våre mat på farten, og vi valgte t som partner fordi det er så sterkt merkenavn," sa Chris.
"T har en trendy appell og vil tiltrekke seg yngre kunder til butikken, i tillegg til å forbedre vår totale tilbudet. Vi har opprettet 300 sq ft plass til t-drift, og fortsatt skal selge vår egen populært utvalg av varm mat, pasties, pølse ruller og bacon baps, sammen med kassett smørbrød, sikrer at våre eksisterende ikke er drastisk redusert.
Chris og Sue jobbet sammen Appleby vestover for installasjon av t tilbudet. Appleby vestover også jobbet med en annen av sine forhandlere, Julian Holliss når han installert franchise i hans bensin forecourt butikken i Dartmouth.
"Vi har gitt lisens til å handle i butikken til en svært erfaren t-operatør, og det vil handle samme åpningstider som butikken," sa Chris. "Vi er sikker på vil tiltrekke seg nye kunder til butikken og forbedre vårt tilbud, introduserer en sterk retail brand store multi ikke kan tilby."
Chris og Sue planlegger å introdusere en annen stor merkevare tilbud til sine kunder i September med lanseringen av en Costa Express i butikken. "Kundene handler mer for merkevarer som de kan stole på og SPAR, t og Costa er alle store merker som vi føler kan alle arbeide sammen, gi et komplett tilbud" sa han.
De har blitt oppfordret av resultater så langt ' selv om undergrunnen har bare vært handel et par uker vi kan se at den har bedre det totale tilbudet som butikken har på mange måter. Vi ser langt mer "yngre" kunder som normalt ikke ville handle i SPAR, de nå ser det som trendy og er ganske overrasket over hva vi har å tilby. "
' Rundt 50% t kunder også kjøpe andre produkter fra oss, og hvis dette er bare ett element som kan legge opp til en masse ekstra omsetning per uke. Vi har lagt merke til at av-lisens salget har økt, og vi tror at dette skyldes denne ekstra footfall spesielt med kvelden handel. "
'Med hensyn til vår eksisterende varm mat og smørbrød vi har sett en hale salg av ca 20% men fortjenesten på som er mer enn kompensert ved ekstra salg av produktet i butikken og den ekstra footfall som tunnelbanen bringer."
"Som jeg har sagt dette er fortsatt tidlige dager, men vi er overbevist om at dette er riktig partnerskap har, det vil vokse og sikre fremtiden for butikken. Dette vil ikke være for hver butikk i SPAR, men det er mange butikker der ute at dette vil øke. SPAR er en sterk merkevare, Subway er en sterk merkevare og ved å arbeide sammen vi kan både fremgang. "
T har flere 36.000 selvstendige butikker i 100 land, drives av franchisetakere og Storbritannia er det største markedet utenfor Nord-Amerika med over 1,425 uttak.
Tidligere i år annonsert selskapet planer om å øke antallet t butikker i Storbritannia og Irland til 2000 de neste tre årene, skape 6 000 nye arbeidsplasser.

Appleby Westward Group Limited Paris Newsletter.pdf

Appleby Westward Group Limited Paris Newsletter.pdf

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 👍 Join TopGold.Forum Now

    The Most Welcoming & Trustworthy Earning Online Community

    Join over 25,000 members and 700 businesses on their journey to strike GOLD. 💰🍾👍

    👩 Want to make money online? 
    💼 Represent a company? 

⤴️-Paid Ad- TGF approve this banner. Add your banner here.🔥

×
×
  • Create New...